Vloeren

Goede vloerbedekking verhoogt de leef- en woongenot. Het is de basis van ieder interieur. Het is daarom belangrijk hier goed over na te denken. 

Welke vloer past nou het beste bij je levenstijl? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken! 

Bij Allround Vloer komen wij langs met stalen. Zo kunt u zien, voelen en ervaren welke soort, merk en kleur het beste bij u past. 

Vloerbedekking
Tapijt

Tapijt

De voordelen van tapijt zijn dat het veilig, isolerend en slijtvast is. Tapijt zorgt voor een warme sfeer, en past in ieder interieur. Tapijt is er in verschillende structuren en hoogtes. 

Als tapijt goed word gelegd, is dit een duurzame oplossing waar je lang plezier van hebt. Het is belangrijk dat je voor het juiste merk gaat, wat past bij jouw levenstijl. 

Marmoleum

Marmoleum is een mileuvriendelijk product. Het is namelijk 100% natuurlijk! Marmoleum bestaat uit natuurlijke gronstoffen. De grondstoffen van marmoleum zijn lijnolie, hars, jute, houtmeel en kalksteen. Een marmoleum vloer is erg makkelijk in onderhoud en goed isolerend. 

Bij het leggen van marmoleum is het belangrijk dat de vloer glad en droog is. Anders kan de marmoleum niet strak over de vloer worden gelegd. Eventueel egaliseren wij eerst de ondervloer. 

Marmoleum
Vinyl

Vinyl

Vinyl is een duurzame, onderhoud arme en mooi product. Een vinyl vloer bestaat uit een soort kunstof dat uit meerdere lagen bestaat. Het is een erg slijtvast product, waar je jaren plezier van zult hebben. Er zijn veel kwaliteit verschillen. Kies daarom voor het juiste product. Wij adviseren je graag! 

Heb je vragen?
Wij staan voor je klaar!

of

Vloerbedekking kan vrijblijvend bij u thuis worden uitgezocht!